Filtracijski in kromatografski moduli

V prodajnem programu imamo filtracijske in kromatografske module proizvajalca 3M.


Moduli se uporabljajo za klarifikacijo celičnih kultur in odstranjevanje kontaminantov v downstream procesih. Na voljo v izvedbi za vgradnjo v ohišja ali za enkratno uporabo. Vaš proces naredijo robusten in skalabilen, z uporabo naprednih materialov dosežemo večje pretoke, večjo čistost in manjše izgube, kar omogoča skrajšanje procesa in večjo proizvodno fleksibilnost in mobilnost.

ZETA PLUS

Družina izdelkov Zeta Plus je na voljo v obliki modulov za vgradnjo in modulov za enkratno uporabo EZP.

Zeta plus EZPje na voljo z mediji SP, ZB in LA, moduli za vgradnjo pa dodatno še v izvedenkah HT in DEL.

SP medij ima najširši nabor poroznosti in kombinacij dvoslojnega medija. LA medij (Low Aluminium) je najčistejši medij, ki ima nizke vrednosti izvlečkov. ZB medij ima močan pozitivni naboj in je na voljo kot eno in dvoslojni medij, tudi v zelo finih poroznostih. DEL medij je namenjen odstranjevanju lipšidnih kontaminacij in detergentov.

HT medij se uporablja v prehrambeni industriji.

ZETA CARBON

Moduli Zeta Carbon vsebujejo imobilizirano aktivno oglje, namenjeni pa so predvsem dekolorizaciji in odstranjevanju kontaminantov. Na voljo z več vrstami aktivnega oglja. V primerjavi z aktivnim ogljem v prahu, moduli Zeta Carbon omogočajo večjo čistost procesa in procesnih prostorov. Odpravijo tudi izpostavljenost uporabnikov in nevarnosti pri skladiščenju in rokovanju z ogljem v prahu. Vse našteto omogoča prihraneke pri čiščenju učinkovine, prostorov in zmanjšanju potrebne zaščitne opreme.

EMPHAZE AEX

Emphaze AEX Hybrid Purifier s kombinacijo kromatografskih in klasifikacijskih mehanizomov odstranjuje celične delce, DNK, HCP in endotoksine, kar omogoča konsistenco in visoko čistost procesnih tekočin. Posledica je visoka učinkovitost procesa in zmanjšanje potrebne površine sterilizacijskih membran in Proteina-A, ter možnost eliminacije filtracijskega koraka za post-virusno deaktivacijo.

HARVEST RC-H

S kombiniranjem sintetičnega funkcionaliziranega medija in membran Harvest RC-H omogoča izjemno kvaliteto filtracije in visoke pretoke pri nizkih diferencialnih tlakih. Napredna zasnova omogoča zamenjavo treh procesnih korakov z enim samim, kar občutno poveča izkoristek procesa.

POLISHER - ST

Membranska kromatografija za enkratno uporabo zasnovana za intensifikacijo procesa.

3M Polisher ST je naslednja generacija v tehnologiji za enkratno uporabo, zasnovan kot stroškovno učinkovita opcija za povečanje proizvodnje biomase in terapevtskih rekombinantnih proteinov. Namenjen je zamenjavi Anion Exchange (AEX) kolumn v downstream procesih, tako v fed-batch kot kontinuiranih procesih. Kompaktna zasnova, ki ima pri enaki velikosti večjo kapaciteto kot obstoječe kolumne, omogoča večje izkoristke, večjo fleksibilnost in nižje stroške proizvodnje.

Link za povpraševanje

Potrebujete nasvet glede vaše aplikacije, pošljite nam povpraševanje.